Hieronder een greep uit de laatste Zielspraak posts op Instagram. Op Instagram en Facebook vind je nog veel meer oneliners, meerliners, gedachtenspinsels en gedichtjes.

Delen van mijn werk op sociale media en in huiselijke kring mag absoluut. Graag zelfs! Doe het wel mét bronvermelding en door het delen van de originele versie. Ga er dus niet zelf mee aan de slag. Zo respecteer je het auteursrecht dat op ieder werk rust.

Wil je mijn werk graag op een andere manier publiceren, delen of gebruiken? Neem dan eerst even contact met me op.

Meer lezen? Grasduin dan eens door mijn blog en volg me op Instagram en Facebook.

Reacties

Eén reactie op “”

  1. Gerda VDSteen avatar
    Gerda VDSteen

    Zalig !

Laat weten wat je ervan vindt

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: