Gegroet!

Ik ben Ivy. Zielspreker. Vrolijke thirty-en-nog-wat. Co-mama van twee flinke kereltjes en toegewijde partner. Gescheiden. Uitgeweken Antwerpenaar. Geïmmigreerde Vlaams-Brabander. Halftijdse Oost-Vlaming. Pendelend tussen twee adressen. Zoekende ziel die af en toe vindt. Koffieleuter. Vlijtige doe-het-zelfster met twee rechterhanden en een creatief probleemoplossend brein. Ik durf al eens iets tekenen ook. En ik schrijf graag. Over wat me bezighoudt en overkomt. Over wat me raakt en roert. Over het leven en de liefde, over vreugde en verdriet. Over vallen en weer opstaan en alles wat daartussen ligt. En ja. Op een dag schrijf ik mijn eigen boek. #indemaak #pinkyswear #bucketlist

In een ver verleden studeerde ik Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Dat hield me lange tijd als marketeer van koekjesmerken aan de slag. Uit pure nieuwsgierigheid maakte ik even een zijsprong naar de reclame- en consultancy wereld. En uiteindelijk kwam ik via een huwelijkscrisis -en het aansluitende diepe dal- uit op mijn pad van persoonlijke groei. Meer daarover lees je in mijn eerste getuigenis, Tabula Rasa.

Vol overtuiging kruip ik sindsdien meer en meer in mijn pen. En dat mondde uit in Zielspraak.com. Een samenraapsel van persoonlijke schrijfsels en spreuken die ik heel graag met jullie deel. Niet als gerodeerd schrijfster, wél als feilbare vrouw. Daarnaast sta ik helemaal open voor leuke nieuwe professionele avonturen. Aarzel dus niet om ook even langs mijn Linkedin profiel te surfen, beste potentiële werkgever! #knipoog #jamaardoenhe

Liefs,

Ivy