Ik ben Ivy. Niet aaivie. Zielspreker. Prille veertiger. Gescheiden co-mama van Mats en Vic. Toegewijde partner van Els. Vlijtig doe-het-zelfster. Ik durf al eens iets tekenen. En ik speel graag met woorden.

Schrijven doe ik af en toe. Over wat me bezighoudt en overkomt. Over wat me raakt en roert. Over het leven en de liefde, over vreugde en verdriet. Over vallen en weer opstaan en alles wat daartussen ligt.

In een ver verleden studeerde ik Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. Dat hield me lange tijd als marketeer van leuke koekjes- en andere merken aan de slag. Uit nieuwsgierigheid maakte ik een zijsprongetje naar de reclamewereld, om vandaag als business manager mijn ding te doen voor een IT-bedrijf.

Op persoonlijk vlak kwam ik via een heftige huwelijkscrisis uit op mijn pad van persoonlijke groei. Ik kroop meer en meer in mijn pen en dat mondde uit in Zielspraak.com: een samenraapsel van persoonlijke schrijfsels en quotes die ik heel graag met jullie deel.

Liefs,

Ivy

Create a website or blog at WordPress.com

%d bloggers liken dit: